search slide
search slide
pages bottom

Miss interneta u spotu u Sposabella haljini

RIJEKA Četvorica glazbenika na pozornici ijedna mlada dama u gledalištu – glavni su likovi videobroja za pjesmu »Reci mi« kantautora Hrvoja Hodaka što je jučer sniman u HKD-u na Sušaku.

– Htio sam da snimamo u interijeru, na pozornici. Spot će biti decentan, lišen šarenila, a za to mi je trebala prazna pozornica na koju smo instalirali par zanimljivih rekvizita i to je to. To je bila moja ideja, a sve ostalo prepustio sam redatelju Dariju Godiču iz zagrebačkoga Cinematic studija. Pjesma »Reci mi« je jako stara, stara je koliko i protagonistica u spotu, Miss interneta, Zagrepčanka Andrea Klemo. Pjesma ima 18 godina i čekala je da završim priču s »Belfast Foodom« i krenem s kantautorskim stvarima – otkrio je Hrvoje kojem su se jučer na pozornici pridružili instrumetalisti Olja Dešić, Denis Razumović i Alen Širola.

Novi spot najavljuje i njegov skorašnji ulazak u studio i početak snimanja novog materijala na kojem će raditi riječki jazz glazbenici.

– Uvijek biram da mi suradnici budu prijatelji, a tek onda glazbenici, a imam sreće da su mi prijatelji jako dobri glazbenici – kaže Hrvoje kojeg kojeg uskoro očekuje i snimanje spota za pjesmu »Spava moj Rab«, duet s Markom Toljom.

Redatelju Dariju Godiču, koji je Hrvoja upoznao preko Facebooka, pjesma »Reci mi« dopala se već pri prvom slušanju

– Hrvoje i bend sviraju na pozornici, a Andrea je jedina promatračica njihova nastupa, žena Hrvojevih snova kojoj se on obraća. Ovakav tip pjesama nisam još radio. Pjesma me umirila i jako sam je pozitivno prihvatio – objasnio je Godič koji je prije radio spotove za Žanamari Lalić, Jacquesa Houdeka, Antoniju Šolu i druge pop izvođače.

I. KOCIJAN

Članak i fotografija preuzeta iz http://www.novilist.hr/

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *